Welkom - Reisverslag uit Groningen, Nederland van pieterenmarijke - WaarBenJij.nu Welkom - Reisverslag uit Groningen, Nederland van pieterenmarijke - WaarBenJij.nu

Welkom

Door: Marijke

Blijf op de hoogte en volg

14 April 2008 | Nederland, Groningen

nog een paar maandjes en dan is het zover. Dan zijn al onze spulletjes ingepakt en zijn we klaar om weg te gaan. Vanaf augustus gaan we fietsen richting santiago de compostella. Vervolgens richting sevilla en daarna de kustlijn volgend naar girona. Vandaar verder langs de franse en italiaanse kust naar rome. Ondertussen is het dan al december en zullen we terugkeren naar ons koude kikkerlandje om te genieten van sinterklaas en vervolgens op het vliegtuig richting nieuw zeeland te stappen. Hier zullen we met z'n 6en (Pieter, Marijke, Jos, Marian, Hanneke en Wouter) in 2 maanden de twee eilanden overreizen met de auto.
Eenmaal terug in Nederland blijven we hier nog een maandje om vervolgens weer op de fiets te klimmen. Dit keer met het noorden als bestemming, namelijk noordkaap. Als we noordkaap bereikt hebben zullen we via finland, zweden en noorwegen weer terug naar Nederland fietsen. Het is de bedoeling hier rond juni 2009 weer aan te komen.
Zeker als we weg zijn zullen we proberen iedereen up-to-date te houden van onze reis!

Groetjes Pieter en Marijke

Verslag uit: Nederland, Groningen

zuid europa fietsreis

08 November 2008

De bergen langs de middellandse zee

30 Oktober 2008

we zijn in frankrijk!

19 Oktober 2008

Wow! het is herfst :)

09 Oktober 2008

Tijd voor familieweekend.

01 Oktober 2008

altijd mooi weer in andalusie

Dit dagboek is bedoeld om iedereen die interesse heeft de reis te kunnen laten volgen. Eerst zal de reis vanuit nederland naar santiago de compostella, sevilla, gerona, nice, florence, rome gaan. De tweede helft in het voorjaar van 2009 zal vanuit nederland via noorwegen naar noordkaap gaan en terug via finland. meer foto's zijn te zien op: http://picasaweb.google.com/pdgraaf/