winter, ijs op de tent - Reisverslag uit Manjarín, Spanje van pieterenmarijke - WaarBenJij.nu winter, ijs op de tent - Reisverslag uit Manjarín, Spanje van pieterenmarijke - WaarBenJij.nu

winter, ijs op de tent

Door: Marijke en Pieter

Blijf op de hoogte en volg

06 September 2008 | Spanje, Manjarín

na leon gingen we op weg voor de eerste van een serie bergettapes. op naar cruz ferro. eerst relatief vlak met daarna een flinke klim tot 1500 meter. tot wel 12 procent in stijging. met bagage is dat toch behoorlijk.

boven op cruz ferro onze lasten afgelegt naar een oude traditie. ( een steen die we iets eerder hadden opgepikt)
daarna door naar de slaapplek. volgens ons nieuwe boekje was er een schuilhut daarboven. geen stromend water. geen wc, eigenlijk niks. dus dat klonk ideaal. daar aangekomen bleek het een vervallen stadje met een paar hippies die de boel runde. ze maakte zelfs eten en we kregen ontbijt. een dat alles op donativo basis. er waren 14 mensen daar van 7 nationaliteiten het was super gezellig. niemand had haast niemand daxht aan de tijd of welke dag het was. een erg leuke ervaring.

het toeval wilde dat het ook nog eens de koudste dag tot dan toe was. dus soxhtends werden we wakker met ijs op de tent. heerlik geslapen! met jacks en alles aan vervolgens de afdaling in.

dit waren een super 24 uur. het leek al weer een eeuigheid dat we in leon waren.

6 sep 83 km.

Verslag uit: Spanje, Manjarín

zuid europa fietsreis

08 November 2008

De bergen langs de middellandse zee

30 Oktober 2008

we zijn in frankrijk!

19 Oktober 2008

Wow! het is herfst :)

09 Oktober 2008

Tijd voor familieweekend.

01 Oktober 2008

altijd mooi weer in andalusie

Dit dagboek is bedoeld om iedereen die interesse heeft de reis te kunnen laten volgen. Eerst zal de reis vanuit nederland naar santiago de compostella, sevilla, gerona, nice, florence, rome gaan. De tweede helft in het voorjaar van 2009 zal vanuit nederland via noorwegen naar noordkaap gaan en terug via finland. meer foto's zijn te zien op: http://picasaweb.google.com/pdgraaf/